Nässelbullar – ta vara på nässlorna i naturen och baka bröd!
Alla Goda Ting
Alla Goda Ting
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 1 liter nässlor (späda)
  • 1 tsk salt
  • Vatten
  • 50 gram jäst
  • 11 dl vetemjöl special
  • 2 dl havregryn
  • 1,5 tsk salt
  • 3 msk mörk sirap
  • 25 gram mjukt smör
  • 5 dl filmjölk
  • 45 minuter Ta upp degen på mjölat bakbord och dela degen i
  • 20 delar Forma till bullar och lägg på bakplåtspappersklädda plåtar
  • 30 minuter Sätt nu ugnen på
  • 225 grader Pensla de färdigjästa bullarna med vatten och grädda mitt i ugnen i ca
  • 10 minuter Låt svalna på galler

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.