Tätt efter lingon – ochzucchinibrödet kommer detta som mest bakade bröd av er läsare. Brödet ska ha en lätt krispigytaochlåta stumt när du knackar lite lätt på det
Goda frukostbröd bakadeutan mjöl som går lätt att röra tillochbaka ut kvällen före. Litekletiga att forma till bullar men klicka ut lika stora klickarpå plåten med bakplåtspapper innan du formar dem till bullar, så slipper du att gegga med dem en extra gång för att få dem lika stora
i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. I. i. i. i. i. i. B. a. k. d. p. o. t. s. m. e. r. ä. g. ö. å. c. h. H. n. j. 4. 1. l. v. 2. S. u. 5. -. 0. K. f. ,. y. A. b. 6. @. 7. 3. •. T. (. ) d. k g
Spola de koktanässlornai kallt vatten i durkslag, krama ur dem och hacka dem grovt. Kanske hoppas jag att de kommer tillbakanästa vår, bara vislipper se dem i sommar
Nybakt bröd är en svårslagen smak och barnen påmitt jobb får njuta av det två gånger om dagen. Tillsätt sedan mjöl tills det är en smidig deg ocharbeta sedan in saltet
Drömstadslimpabakatpå surdeg ochbikarbonat är ett lämpligt bröd för laktosintoleranta eftersom syrligheteni brödet inte kommer från filmjölkutan från surdeg
Blanda i det mesta av mjölet ocharbetatill en smidig deg. (När jag jobbar med två olika mjörsorter bukar jag hälla upp mjöltet iseparata bunkar för att talite av varje itaget
Till vardags blir det mest att jag tar en frukt som mellanmål men på helgerna, när jag har lite extra tid, så är det kul att prova påoch röra ihop något nytt
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.