Jag älskar att krydda mina maträtter med kryddor från världens alla hörn, det här receptet kom jag på med lite inspiration från Mellanöstern men som samtidigt har en modern twist
Detta nässelbrödmed tranbär är saftigt och fantastiskt gott. Tillsätt de förvällda nässlorna och mixa dem med en stavmixer så att de blir till mindre bitar
Det här brödet bakas på ägg, mandelmjöl, zucchini och är kryddat medkummin. Kumminen ger en härlig smak av rustikt bröd och blommar verkligen ut i sin smak tillsammans med ett salt smör och en fet ost
Jag bestämde mig snabbt för att baka frölimpa med bönor och kummin. Jag berättade i föregående inlägg om den fantastiska granola med svarta linser jag gjorde tidigare i veckan
Rödvinssill medkummin. Matjesmousse, rödvinssill och örtsill med ost och smör. Rör ihop tomatpuré, vin, olja och vinäger, krydda medkummin och lite flingsalt
Jag bakade det med en nypa kummin, men det gör man ju som man vill. När jag höll på med boken hade jag en idé om att göra ett särskilt lättbakat bröd som skulle passa den som just fått igång en surdeg och ville baka något enkelt
Krydda med salt, peppar och kummin. Jag köpte med mig en rå korv, för att njuta av hemma i värmen. Kummin är en krydda som används mycket i mat i Tyskland och Österrike
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.