Närpes eller Pörtbacks paprikaröra
Camilla Rätti
Camilla Rätti

Närpes eller Pörtbacks paprikaröra

  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 3-4 paprikor i bitar rostas lätt i ugn i 200-225* 10-15 min.
  • Väg upp ca 350 g rostad paprika och sätt i en matberedare med kniv (mixer).( med skalet på )
  • Tillsätt : 80-100 g soltorkade tomater eller egna ugnsbakade tomater
  • 35 g rostade solrosfrön
  • 2 stora vitlöksklyftor pressade
  • 50 g riven parmesanost
  • salt och peppar efter smak
  • MIXA och smaka av.

Beskrivning

    Röran passar jättebra till nykokt tagliatelle blanda i efter smak.
    Toppa med parmesanost.
    Eller på mackor

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.