Alltsamman blir en närapåreligiös upplevelse. Jag vet att jag har bloggat om såväl hamburgare som om coleslaw tidigare , men den coleslaw vi gjorde lördags i kväll slog alla tidigare med hästlängder
För ett par veckor sedan skickade jag ut en bokningsbekräftelse på en resa till spanska solkusten (läs kamoflerad inbjudantill fest) med Remsans Solresor
Jag fick Roy Fares bakbok Sweet i julklapp av Jimmyslillasyster och sen dess har jag väl bläddrat fram och tillbakai den ungefär 100 gånger men intetagitmig för att göra någonting ur den, men på
ugnsrostade färskpotatis med grönsaker. är gott med ljumna grönsaker till sommarens grillmiddagar. Jag brukar skölja dom och dela dom i halvor och lägga på en plåt skiva över gul lök i båtar
Ikvällfirarvi vårens ankomst och jag hoppas verkligen den kommer med besked nu. Det hör ju ändå till att man ska stå och huttra in våren den sistaapril
När det kommer tillfläskfilén så tycker jag att man ska satsa på en ekologisk svensk fläskfilé eftersom det brukar vara stor skillnad mot de som inte är det
Han skrivervidare att det pågått en strid om vem som skapade receptet från början - OGO Konditorii Stockholm eller Oskar Bergs Hovkonditori eller Hovkonditoriet på Regeringsgatan
Den här stunden, när dagsbruset tystnat, godnatt pussarna är utdelade och endast spotifylistan med vinterfavoriterna och ljudet från datorns tangenter studsar över köksbordet - är min
Om du får bröd över - frys in och tinavid nästa tillfälle. När väskorna stod uppradade och färdig packade på hallgolvet och det var dags att säga hej då
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.