Närmantar det igen. Det där med att ta fotografier på bakverk närman har gäster kan te sig lite knepigt och det bästa är klart om man hinner göra det innan man sätter tänderna i härlighen
Mamma är hemma igen och servar med mat, vilket han inte varit bortskämd med den senaste tiden. Bakelsen tar lite tid i anspråk att göra men är väl värd besväret
Man kanske skulle haft i något mer socker, men jag gillar samtidigt inte när det blir för sött. Det stod att man skulle ha 7 dl socker per 3 kg bär, men jag tog faktiskt bara 2 dl strösocker till 3 kg bär
» Kommentar. Närman bakar goda raw brownies med nötter, kakao och banan. Den här stunden, när dagsbruset tystnat, godnatt pussarna är utdelade och endast spotifylistan med vinterfavoriterna och ljudet från datorns tangenter studsar över köksbordet - är min
För övrigt har det varit en skön helg med H, med sconesfrukost och äppelpajsfika, vilsamma stunder och mera aktiva timmar i ett av stadens shoppingkvarter
Enkelt är oftast rätt och jag låter därför tiden jobba för mig. Det som tar lite tid i anspråk är att riva morötter men det är också dessa som gör bullarna saftiga och goda
Åh, tiden rinner i väg och tiden vid datorn är knapp. Mantar gärna mer än en bit. Tårtbottnarna kan delas på mitten för mindre antal tårtätare eller läggas i hop som den är
En kommentar. Närman bakar de godaste chokladmuffins och har mjöl i datorn. När min datorkunniga kollega vid ett tillfälle skulle hjälpa mig med min krånglande dator och monterade av vissa delar föll mjölrester ner på bordet
Det lär bli både vistelse i skärgården i lilla sjöhuset hos morbror och moster och i lägenheten vid Globen inne i stan - ett upplägg vi haft den senaste tiden
1 krm svartpeppar. 1 krm svartpeppar. Jag lagar sällan soppa. Men nu har jag hittat en som är jätteenkel, jättegod och jätteuppskattad av hela familjen
Ingredienser och hur du gör de karamelliserade nötterna hittar du HÄR. Äsch skit samma, godsaker är till för att njutas av och det gör jag minsann och speciellt när det smakar så in i hoppsan gott att jag knappt kan sluta äta
» Kommentar. Närman tipsar om hur man får till en hög och fin tårtbotten. Det recept jag oftast använder mig av när jag ska baka gräddtårta eller prinsesstårta är det som följer nedan
Rör om flera gånger under tiden så att inte müslin bränns. Vill man kan man med fördel pimpa upp granolan med torkad frukt som russin, aprikoser eller dadlar och får då en lite sötare variant
Gräddningstiden är viktig då den inte får bli för "torr". Blanda socker, sirap, grädde och mörk choklad i en liten kastrull, chokladen ska vara delad i mindre bitar
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.