Igår åt vi en väldit lyckad nyårsmiddag med väldigt trevliga vänner som övernattade hos oss. ) Vi var ganska proppmätta när vi gick och la oss i natt i alla fall
Just nu känns detsom en omöjlig ekvation men det kommer ordna sig. Eftersom jag jobbar som vanligt nästa vecka gäller det att hinna med så mycket som möjligt när jag är ledig
Ibland blir man bara så sugen. Jursslan blev det häromdagen och passade då på att koka till en gryta. Dillkött är en gammal klassiker som hållit i sig under gud vet hur många decennier
Man börjar om med att knäcka en ny ägggula och häller sedan långsamt under omvispning i den spruckna såsen (på samma sätt somnärman gjorde såsen från början) så kommer den att gå ihop igen
Oliver var snäll och hjälpte mig skiva dem, och eftersom vi skulle äta lite kvällsmat med så tyckte jag det passade bra med en omgång amerikanska plättar till de nygjorda jordgubbarna, och en klick vaniljvisp på känns ju oerhört lyxigt dessutom
Kanske är det så att man får tänka till lite för att laga något gott som inte kostar skjortan, lite framförhållning så man inte står där med antingen en trist falukorvsring eller en galet dyr bit pepparbiff
Till min stora glädje hittade jag en bit i en delidisk och gick hem med den, så där peppad inför en middag somman bara blir närman haft cravings och ska få tillfredsställelse alldeles, alldeles strax
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.