Den består av torkade vaniljstänger som mals sönder i kvarnennärmanvrider på locket. Ett tips är att fodra formen med bakplåtspapper runt kanten (se bild ovan) och på så sätt ge smeten bra med utrymme att "resa sig"
Jag var så fokuserad på att vara värdinna och servera mat att jag inte tog ett enda kort på maten. ) Idag har det varit riktigt söndagskänlsa, med en lång och lite sen frukost, lite pulkaåkning med barnenoch film med lördagsgodis
När köket här hemma byggdes om så ville jag väldigt gärna ha en ångugn, men då kändes det lite krångligt och som om man skulle ha en utöver en annan vanlig
Andra fukter/ bär går också bra, till exempel hallon, blåbär eller mandarinklyftor. Sen, är studentoch avslutningsfirandet klart för detta läsåroch sommarlovet kan börja
Man kan ju köpa pepparkaksdeg också, men jag görden för denunderbaradoften som fyller hela huset närman slår på det heta spadet över alla de juliga kryddorna
Vips har du perfekt kryddade köttbullar och inte behöver du gråta när du hackar lök heller. Tänk så länge jag har stekt köttbullar, blandat smet och avsmakat, kan inte riktigt få den där goda smaken
Annat får vänta att bakas till dagen innan avfärd. Tempereingengör att chokladen krymper något så att skalen lossnar från formenoch att chokladen blir blank och fin
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.