När man tipsar om hur man får till en hög och fin tårtbotten. Det recept jag oftast använder mig av när jag ska baka gräddtårta eller prinsesstårta är det som följer nedan
Dessa två mötte dem sedan när de kom till incheckningen (läs vår altan), där alla resenärer blev bjudna på sangria innan det var dags att stiga på planet
Lätt och enkelt så du kan göra det ganska nära inpå. Du kanske bor i en lägenhet där du inte får grilla ute på gården eller du äger ingen grill och vill inte ha en pryl till
Så mysigt när barnen får sitta med och trycka ut pepparkakor ♥. Hade dock varken kvarg eller saffran hemma så årets andra lussekattsbak får vänta tills imorgon
Och när har tillägget av avocado någonsin varit dåligt. Well, nu har jag i alla fall låtit mig inspirerats av en ny trend som är perfekt när det stora sushisuget sätter in
Två andra favoriter är biffwok eller ”biff i sås” som mamma lagat till oss sedan vi var små. Recept på det får jag hålla på tills jag tillagat det själv nästa gång
Att få till hälsosam mat när både inspirationen och tiden inte finns kan ibland vara svårt. Denna vecka hos Bloggar om hälsa är temat vad ska man äta när tiden och inspirationen inte finns
Detta upptäckte vi när vi till frukost imorse smaskade i oss resterna som fått dra sig över natten. En stor dag för oss och tiden går visst fort när man har roligt
När den är gyllenbrun, servera med tillbehören. Vispa i oljan droppvis i ägg- och vinägerblandningen, när det börjar tjockna kan man hälla i en tunn stråle under vispning
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.