Älskar soppa ochdetär toppen att ta till närman har lite kcal kvar när dagen lider mot sitt slut. Jag har alltid grönsaker i frysen så detär bara att plocka fram en påse och koka soppa på detmanär sugen på
Jag äter det ofta när jag är själv och jag tröttnar aldrig på det. Den här gången blev det extra gott för jag stekte bacon med blomkålen och toppade med chili flakes
Oliver var snäll och hjälpte mig skiva dem, och eftersom vi skulle äta litekvällsmat med så tyckte jag det passade bra med en omgång amerikanska plättar till de nygjorda jordgubbarna, och en klick vaniljvisp på känns ju oerhört lyxigt dessutom
Servera varm eller ljummen. Sila och pressa ut vattnet. Vispa ägg och mjölk. 1färdig skivad korv, t ex pepparoni, chorizo eller salami. 1prästost, gärna 1878, (17%). 1salt + nymald svartpepparPaj med spenat och pepperoni Sätt ugnen på 200°. Krydda med 3/4 tsk salt och 2 krm svartpeppar
Kvarg Pepparkakskryddor (inte för mycket bara då kryddorna är rätt starka) Sötningsmedel efter smak Vill man lyxa till det smular man ner krossade pepparkakor i det hela
Ok då. Detdär med att ta fotografier på bakverk närman har gäster kan te sig lite knepigt ochdet bästa är klart om man hinner göra det innan man sätter tänderna i härlighen
Och fler bottnar lärdet bli dådet väntas ganska mycket folk. Det recept jag oftast använder mig av när jag ska baka gräddtårta eller prinsesstårta ärdet som följer nedan
När köket här hemma byggdes om så ville jag väldigt gärna ha en ångugn, men då kändes detlite krångligt och som om man skulle ha en utöver en annan vanlig
God kväll i stugorna. Mellansonen började nian och var mindre pirrig, men ändå. Blanda alla ingredienser i en tjockbottnad kastrull, koka upp under ständig omrörning
Dessa cakepops kommer nämligenstå till förfogande på dessert bordet i morgon, bland biskvier, prinsesstårta, färskostmoussetårtaoch choklad/lakritstårta
Sist ut i kväll - men inte minst, med tanke på att detär fettisdagen i morgon. I detta fallet ärdet min käre stockholmare som är allergisk mot mjölkprotein och således kräver lite fantasi närman ska baka
Det var tummen upp, jag eller vi gillar verkligen grytor perfekt att ta till när fantasin tryter och så bra närdet blir så att det räcker hela veckan… grytor blir bara godare närmanvärmer dem
Det gör man så klart som man vill - men hallon, lakrits och choklad är en gudomlig kombination. Känns trots allt ganska bra att vara på väg in i rutiner ochdetär alltid roligt att få träffa alla kära kollegor igen
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.