2009 var
också det året då bloggen föddes och jag började berätta min historia här. Bloggen firar alltså tioårsjubileum i år. Inte dåligt om jag får säga det själv! De första inläggen skrev jag dock på en annan portal, men flyttade ganska snart över till blogg.se där jag nu matat mitt kreativa cyberspace med bilder och berättelser.
Man börjar om med att knäcka en ny ägggula och häller sedan långsamt under omvispning i den spruckna såsen (på samma sätt som när man gjorde såsen från början) så kommer den att gå ihop igen
Jag lovade er en valborgsdessert och här kommer den. Jag fick Roy Fares bakbok Sweet i julklapp av Jimmys lillasyster och sen dess har jag väl bläddrat fram och tillbaka i den ungefär 100 gånger men inte tagit mig för att göra någonting ur den, men på
Det känns som att jag har snöat in på märkliga rätter som man fick när man var liten i skolan. En av dem var moussaka med potatis, grekisk gratäng med köttfärssås, vanligen aubergine, potatis, béchamel och vad det nu är i
Och när man blir inbjuden till fika på dotterns nya förskola med uppmuntran att ta med något ätbart. Ni vet såna där gånger då man vill vara lite bättre än man är
Igår ringde DN mig och hade en intervju med mig mellan två av mina lektioner, angående min blogg och min medverkan som bloggare i förra årets Chokladfestival
Vi fick ihop en trevlig blandning av olika sorters plockmat tycker jag, men även hur lite man tänker att man ska göra av varje rätt så blir det ändå en massa mat när man väl börjar äta
Svartpeppar. 1 kartong jordgubbar1 paket serrano skinka1 citron, juicenOlivoljaFlingsaltSvartpepparBasilikaRiven parmesanostDela jordgubbarna i mindre bitar, pressa citron över och skvätt på olivolja och strö över svartpeppar och flingsalt
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.