Sedan är det bara till att låta brödet svalna, skiva upp det och avnjuta det med valfritt pålägg. Om du gillar krispig skorpa, ta ut brödet från formen och sätt in brödet på ett galler i ugnen några extra minuter
½ dl pumpakärnor. ½ dl solroskärnor. Lägg bakplåtspapper i två avlånga brödformar ( om man vill kan man olja pappret och strö det med sesamfrön, det blir extra gott)
Skär bort roten på vitkålen skär ner huvudet i små tärningar. Lägg färs i en bunke och rör ihop med soja, anjovis,ägg grädde, buljong, sirap och kryddpeppar
Den här sortens enkla recept är verkligen pasta när den är som bäst. Härom kvällen svängde min man ihop denna enkla pastarätt med inspiration från ett recept i Jamie's Italian
Härligt frasiga scones - Perfekta när du behöver en lite snabbare frukost. Bra bröd är A och O på frukostbordet och surdegsbröd är både enklare än vad du tror och nyttigt eftersom det jäser över en längre tid
När vi ska lyxa till det lite extra så går vi inte ut och äter mat. Vi köper lite extra fina råvaror och lagar mat tillsammans hemma i vårat kök och njuter tillsammans hela familjen, det är nog det bästa jag vet
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.