Ifall ni undrar över de små svarta prickarna på jordgubbarna så ärdet från en liten miniomgång jordgubbar där jag sötade med ett mynta- och basilikasocker - lite oväntat men väldigt gott
Jursslan blev dethäromdagen och passade då på att koka till en gryta. Dillkött är en gammal klassiker som hållit i sig under gud vet hur många decennier
Då kan det passa perfekt med lite lättare måltid. Har letat i flera matbutiker, men när jag var i Kungsbacka häromdagen, sprang jag på det som jag länge letat efter, nämligen Sweet Drop Chili
Sen ärdet bara att njuta och ja, den går att laga en kulen söndag när man ändåär hemma och donar. Det finns det ju tusentals recept på bland olika matbloggar, men jag slår ändå ett slag för den
Om, eller kanske snarare när, du har en slatt köttfärssås över - vad gör du då med den. Vilken tur då att det smakar så mycket bättre, för detär ju ändå viktigast om man skulle tvingas välja mellan utseende och smak
Detär lika deppigt varje år, närsommaren tar slut. Tänk att detär så varje år. Jag får anstränga mig riktigt hårt för att komma på fördelar med denna mörka årstid, men maten är ju faktiskt en
Man är ju aldrig så kritisk som närdet kommer till sin egen mat, men idag vill jag bara överösa mig själv med komplimanger över hur jäkla gott det blev
Ta fram önskad mängd när du ska laga mat, stek på eller ha i grytan. Men det jag har gjort mest utav all paprika jag köpte, i alla fall i ett svep, var att frysa in det, fint tärnat
En tisdag i april är sällan särskilt upphetsande och dåärdet bra att ha lite god mat att tillgå. När potatisen är kokt faller den isär, låt den ånga av och blanda med smör och mjölk eller grädde
Är även perfekta till att göra korvbröd, nu närdetär dax att ge sig ut på vårutflykter. Detär ju ganska mycket socker i dem, men jag tror ändå att de är bättre än kakor… hihi
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.