Smaka av, tillsätt mer vitlök eller chili om du vill. För att få mer smak på oljan är "Hemligheten" att man låter koka upp oljan med vitlök och chili och sedan kyla den
Ta bort kärnorna från chilifrukten - om du inte vill ha riktigt hett förstås. Men nog sjutton ska väl jag också få till det, det hänger på råvaran har jag förstått
Det här är bland det godaste som finns och det doftar ljuvligt. Skala och hacka vitlöken, kärna ur och hacka chilin och fräs allt sakta på svag värme i olivoljan i en stekpanna
Kärna ur och strimla paprikorna. Skala och hacka löken. Ansa och strimla purjolöken. Lägg i grönsakerna och låt dem fräsa några minuter utan att de får färg
Tack Erica, för att du delar med dig av det goda. Tina och skala räkorna. Hacka löken och fräs i smör. I med resten av ingredienserna, utom sambal och räkor
I slutet lägger du i räkorna och låter dem sjuda i oljan några min. Häll olivoljan i en panna, låt det bli varmt, lägg i vitlöken och pepparfrukterna samt salt
När det börjar småbubbla i olja, drar du kastrullen från plattan och låter innehållet svalna. Jag väljer att återblogga detta otroligt enkla och goda recept på räkor i grym marinad
Fräs löken och tillsätt därefter paprikan och stek dem i ca. Häll Milda flytande margarin i en stekpanna (och ställ in plattan ett eller två steg under högsta läget)
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.