) Här kommer ett toppenrecept, som är himla enkelt, på franska sega maränger. Klicka ut på plåt med bakplåtspapper och skicka in i nedre delen i ugnen i ca 45-60 minuter, beroende på hur sega du vill ha dom
Gudagoda, men framförallt. supersnygga. ). 5 äggvitor. 4 dl strösocker. 100 g mörk choklad med bra kvalié. 1. Vispa ägg & socker till "hård" konsistens i rostfri bunke
1. Vispa vitor, vinäger och socker i en bunke över vattenbad tills smeten är 65 grader. 2. Vispa sedan smeten tills den kallnat och blivit riktigt tjock
20 st mellanstora. Ugn. 150 grader C. Ingredienser. 4 äggvitor. 3 ½ dl socker. ½ dl kolasås. Gör så här. Rör ihop socker och äggvita i en bunke med en handvisp, ställ bunken i vattenbad över en kastrull
Gudagoda, men framförallt. supersnygga. ). 5 äggvitor. 4 dl strösocker. 100 g mörk choklad med bra kvalié. 1. Vispa ägg & socker till "hård" konsistens i rostfri bunke
För extra sega maränger. Ingredienser. 2 äggvitor. 4 msk strösocker. Några droppar citronsaft. Nu har det blivit riktigt mycket vaniljkräm här hemma till alla härliga tårtor jag gjort på senaste tiden
Gör så här. Sätt ugnen på 125 grader. Separera vitorna från gulorna i en ren torr bunke. Det är viktigt att ingen gula kommer med eller att det finns någon annan typ av fett i bunken
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.