Det gör jag med. Jag ska villigt erkänna att jag är ganska dålig på att få fläskfilén sådär härligt saftig men det här receptet är enkelt ur den aspekten och sköter sig självt
Var försiktig med temperaturen så att emulsionen inte spricker. Smaka av med salt och peppar. Lägg upp fisken tillsammans med den skivade kalven, den varma kaprisemulsionen, de torkade tomaterna, den stekta citronen, kapris och haricots verts
Vänd steken då och då – se till så att den inte blir bränd. Jag serverade grillad potatis till vid första middagen och bara en sallad med tomater och ruccola vid andra tillfället, då ju köttet var kallt och middagen mer liknande en klassisk vitellotonnato, men med härlig grillsmak
En klassisk italienare på likaså klassiskt vis, dvs med kalvinnanlår som huvudingrediens. Kryddade med salt och peppar och brynte runtom i smörolja i stekpannan på spisen
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.