Ochdet är exakt där du hamnar när du äter den här drömmiga chokladtårtan. Nu har det gått alldeles för lång tid sen jag gjorde något riktigt chokladigt så jag passade på när jag testade mig fram med glutenfri bakning
När du tar ut den från kylskåpet så pudra på florsocker och lägg ett gäng med polly. Rör i socker, vaniljpulver, ägg, kakao och vetemjöl till en jämn smet
Tillsätt det smälta smöret och rör om ordentligt. Blanda ihop strösocker och maizena. Tillsätt kesellan och philadelphiaosten och vispa krämigt, tillsätt vaniljen
- Glasskopa för att göra snygga glasskulor när du serverar. Vanlig mixer eller stavmixer fungerar också bra men det är svårare ochtar längre tid att få en helt slät glassmet med det
flagad mandel, rostad mandel. Det går också bra att förvara den på annan torr plats. Rör ner sockret och fortsätt vispa tills smeten blir glansig och går att forma till toppar med vispen
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.