Anledningen med detta inlägg är att det har diskuterats i Facebookgrupp ”ครัวไทยไกลบ้าน” dvs ”Thaikök utomlands” där vi thai runtom i världen delar med oss av våra matbilder och annat i just ämnet ”mat”
I det senaste numret handlar krönikan om den traditionella Medelhavskosten här i Turkiet, matsom ser rätt annorlunda ut jämfört med vad de flesta fått lära sig av Livsmedelsverket
Det är förstås ett vanskligt ämne att skriva om, det blir lätt att folk tycker att man försöker predika somom man hade alla svaren, men vi tänkte ändå försöka dela med oss av lite tankar samt de tips och idéer kring tematsom vi har, också för att kanske få höra om andras tankar, tips och idéer
Och jag kan hålla med om det. Men faktum kvarstår, en tårta blir bara perfekt om den spacklas rak och slät och allra bäst är det om man använder smörkräm till detta
"Normis" så behöver du inte väga maten, annars kan faktiskt det vara en befrielse att ha kontroll på intaget så vi får tid att tänka på annat ist för att älta om vi åt för mycket/för lite
Jag är en tvättäkta listfantast och därför har jag knåpat ihop en lista ommat. Kopiera den gärna till din egen blogg – jag uppskattar om du följer god netikett och länkar tillbaka bara
Hemligheten med att hinna laga bra matsom går rät fort efter jobbet är egentligen så lätt som planering och att helt enkelt förbereda det man kan kvällen innan
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.