Mysmat till mello
Remsans bistro
Remsans bistro
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • Tomatig köttgryta med sting av chili, 4 pers 1 kg grytbitar av nöt
  • 1 msk oregano
  • ½ msk svartpeppar
  • ½ msk vitlökspulver
  • ½ msk chilipulver
  • ½ msk salt
  • 1 tsk spiskummin
  • ½ msk paprikapulver
  • ½ tsk cayennepeppar
  • ½ tsk vitpeppar
  • 6 vitlöksklyftor, finhackade
  • 2 gula lökar, klyftade
  • 3 msk tomatpuré
  • 1 burk/pkt krossade tomater
  • 33 cl coca cola eller öl
  • 1 chili eller chilipasta, jag tog chipotle pasta och lite färsk chili
  • färsk koriander eller persilja
  • ev. färsk chili
  • Myntadoftande bulgurasallad med granatäpple och fetaost, 4 pers 2 dl okokt grov bulgur
  • olivolja
  • 1 dl hackad persilja
  • 1 dl hackad mynta
  • 1 granatäpple, kärnorna
  • 200 g fetaost
  • citron- eller limeklyftor
  • Avokado- och gurksalsa, 4 pers 2 avokado, tärnade
  • ½ granatäpple, kärnorna
  • ½ skalad och tärnad gurka
  • ½ dl hackad mynta
  • ½ lime, pressad saft
  • ½ tsk flingsalt

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.