De blir mer mättande och känns fräschare med lite banan i och en riktigt god blåbärskeso till. Du kan göra dem som små plättar med ett par-tre bananskivor till varje eller i en liten stekpanna som jag gjorde, då petade jag ner fem-sex skivor
Bananpannkaka. Mosa bananerna med en gaffel och blanda med ägg, citronjuice och smör. Blanda bananröran med de torra ingredienserna utan att röra för mycket
Grovhacka nötterna och blanda med smetana, ställ kallt. Servera med smetana och ringla över honung. Tillsätt ägget och mosa ner bananen, låt vila minst 30 min
Mosa bananen och vispa samman med de övriga ingredienserna, stek till lagom stora pannkakor och som ni ser har jag format mina pannakor och det gör jag med pop chef som är ett roligt redskap att forma allt med mellan himmel och jord med
Vi har precis avnjutit en god lunch och bakat ett gott bröd med zucchini och blåbär. Vädret är perfekt och här sitter jag hos min farmor och smuttar på en kopp nybryggt kaffe
Köpte även en caramel syrup som inte innehåller några kalorier eller fett, har även chocolate hemma men tycker att båda smakar extremt kemiskt och förtar hela känslan med att det är något gott
Pannkakorna består bara av två ingredienser - banan och ägg, men sedan kan man förvandla dem precis hur man vill genom att smaksätta dem med olika kryddor (som kanel, kardemumma, saffran eller lakrits) och toppa dem med sina favoritfrukter och bär
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.