Jag har fått många bra recept och tips ur boken LCHF för tjejer av Cathrine Schück och det som jag testat senast är ärter smaksatta med mynta och citron samt fetaost
Strimla myntan och strössla ut över den färdigbakade fetaosten. Skölj av fetaosten och lägg i mitten. Fördela ut soltorkade tomater, lök och persika runt om fetaosten
1150 g fetaost . 115-20 blad mynta Rosta pinjenötterna i torr panna och låt svalna. 1Tärna fetaosten. 1Vänd ner fetaost, melon och myntablad i dressingen
Blanda myntan med strimlad fetaost och ev lite salt. 1fetaost à 150 g. 1färsk mynta, finskuren. 1olja för stekning eller friteringFinhacka myntan. Ta en filodegsplatta i taget och fyll med 1–2 msk av fetaostblandningen
Gör en röra med creme freich, fetaost, pepparmix, och vitlök efter behag och blanda runt. Lägg först på köttfärsröra, sen fetaoströran och strö över riven ost
Fetaoströran. Blanda räkor ,persilja , hacka rödlök , gurka och babyspenat ner med de sen mosa med fingrarna fetaosten ner i blandningen och salta och rör om
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.