Myllymäkis kantarellpasta med kyckling
www.koket.se
www.koket.se
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 4 1 röster

Ingredienser

  • 400 g kycklinglårfilé
  • 14 klyftor vitlök
  • 11 kvist rosmarin
  • 14 kvistar timjan
  • 12 dl vitt vin
  • 13 dl grädde
  • 1 salt
  • 1 svartpeppar
  • 1200 g kantareller, pustade
  • 12 dl parmigiano reggiano, riven
  • 1 smör, till stekning
  • 1400 g pasta tortiglioni
  • 1400 g kycklinglårfilé 4 klyftor vitlök 1 kvist rosmarin 4 kvistar timjan 2 dl vitt vin 3 dl grädde salt svartpeppar 200 g kantareller, pustade 2 dl parmigiano reggiano, riven smör, till stekning 400 g pasta tortiglioniSkär ner kycklingen i mindre bitar och lägg i en ugnsform. Krossa och hacka vitlöken grovt. Blanda sedan vitlök, hackade örter, salt, peppar, vin och grädde i ugnsformen. Baka i ugnen på 225 grader i cirka 30 minuter. Koka pastan i rikligt saltat vatten och stek svampen i smör. Ta ut kycklingen ur ugnen och vänd runt alltsammans tillsammans med pastan och svampen. Toppa med riven parmesan och svartpeppar.

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.