Jag tillhörde dem som formligen dränkte pastan ochkorven med Heinz ketchupoch chilisås på den tiden då kolhydraterna hade den största platsen på min tallrik
Häromdagen hjälptes Lilla I och jag åt att skörda de allra första krusbären för i år, och de hamnade i en lättgjord och god fika- eller efterrättskaka som är både glutenfri ochmjölkfri
Ochtill den här rätten serveras dansk ketchup. Nicklas och Emma tycker inte alls om korv så det är inte lönt att ens tänka tanken att tillaga något sådant men jag kan tycka att det är gott, ibland
Bland annat gjorde jag den här smakrika och kryddigt goda tomatsåsen eller ketchupen som satt som en smäck till det andra, hamburgarna, coleslawen och de ugnsbakade sötsyrliga tomaterna
Barnen har tagit plats i soffan, filtarna är framplockade, ljusen tända, popcorn ska poppas, te ska bryggas, ja nu ska det mysas och skrattas till Familjen Annorlunda
Jag kokade upp en sockerfri lemonad på dem och använde hälften som god och läskande dryck medan den andra halvan blev basen till de här goda isglassarna - som tillsammans med frukt och bär blev en kanonmellis tyckte barnen
Mjölkfritt,. Utöver cupcakes och tårta blev det chokladbollar och. Sockerfritt. mjölkfria,. Märta gjorde cupcakesen helt själv (efter mitt recept) och det är så otroligt roligt att se hur stolt hon blir när hon ser resultatet
Bryn löken lätt utan att få för mycket färg. Smaksätt med ketchup, vinäger , salt och peppar. Servera rörorna till en god, köttig korvoch ett stekt ägg
Tillsätt selleri, lagerblad, rosmarin och timjan. Se till att de ligger på endast ett lager. Tag bort skinnet och fräs korvenoch löken gyllenbrun i en stor stekpanna
Rör om tills osten smält. Lägg i hönsbuljongtärningarna och philadelphiaosten. 1philadelphiaost, med örter och vitlök. 14 port Ingredienser 0,5 l morötter, rivna (ca 4 st) 1 purjolök, fint strimlad 1 l vatten 2 hönsbuljongtärningar 200 g philadelphiaost, med örter och vitlök 1 krm svartpeppar, nymalenMorotssoppa – gör så här. Koka morötter och purjolök i vatten 5 min
Det har blivit mycket god mat, uteslutande lagad på vedspis. Bär från skog och myr till efterrätt. Ekte Geitost från Norge, en absolut favorit till morgonkaffet
Smörj våffeljärn med smör och häll i smet, den rinner lätt över så ta inte så mycket. Till det fick barnen jordgubbssmoothie på yoghurt, vispgrädde och jordgubbar
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.