Min vän och den fantastiskt duktiga näringsfysiologen, författaren, föreläsaren och en av Isodieten-grundarna Kristina Andersson (hon är också en av utbildarna på Paüluns Näringscenter) lade nu inför det nya året upp ett inlägg på tidningen ToppHälsas blogg och det var så bra så jag tänkte dela med mig det
4 4 port basmatiris eller annat ris 1 gul lök ca 600 g strimlad kycklinglårfilé 1 tsk salt 2 krm peppar 1 msk olja 1 msk curry 2 dl vatten 2 msk kycklingfond eller buljongtärning (2 msk fond motsvarar 1 tärning) 1 1/2 dl matlagningsgrädde ev majsstärkelse (Maizena) 2 msk persilja 1 1/2 dl mango chutney salt och peppar att smaka av med Lägg till i inköpslistan Kupongen är laddad Kryddor på små glas 10 % rabatt Santa Maria 3-80 g Mer info Ladda kupong Kupongen är laddad Majskycklingbröstfilé/-lårfilé 5
Blanda samtliga ingredienser, och njut. Läs mer om smakupplevelsen och mycket mycket mer på vår blogg. 1 port broccoli. 1 port ris. 5 skvätt ketchup , Inte att snålas med
Servera kycklingen medrisochbroccolibuketter. Koka ris enligt anvisningar på förpackningen. Kolla med en gaffel att kycklingen är helt klar innan servering
Vi serverar den oftast medris, något grönt och en gräddfilssås med stenbitsrom som barnen älskar. Eftersom vi äter detta så ofta så köper jag en halvsida om det är bra pris som jag sedan delar i två bitar och fryser in
Lucys recept och inspiration för familjen och andra matglada
Tag med en slev och stick i riset så såsen blandas medriset lite grand. Slå i de skivade shampinjonerna och låt dem brynas med i grytan några minuter
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.