Mustiga höstgrytor
Svt
Svt
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • Coq au vin
  • 4 pers
  • 1 st eko kyckling
  • 20 st röda steklökar
  • 3 st morot
  • 1 pkt eko bacon
  • 2 st vitlöksklyftor
  • 10 st skogschampinjoner
  • 2 st lagerblad
  • 5 kvistar timjan
  • 2 dl kycklingfond
  • 2 dl rödvin
  • 1 kruka kruspersilja (finhackad)
  • salt
  • peppar
  • Kalv blanquette
  • 4 pers
  • 500 g kalv, grytbitar
  • 6 st schalottenlökar
  • 3 vitlöksklyftor 3 dl kalvfond
  • 5 kvistar timjan
  • 300 g kantareller
  • 0,1 dragon
  • 2 dl mjölk
  • 3 dl grädde
  • dijonsenap
  • 2 dl vitvinsvinäger
  • salt
  • peppar
  • matolja
  • 4 msk solrosolja
  • 1 rödlök, skivad
  • 2 gröna chilifrukter
  • 4 limeblad 1 msk curry
  • 1 msk gula senapsfrön
  • 150 g broccoli
  • 1 spetskål, litet
  • 350 g potatis, tärnad
  • 100 g spenat
  • 5 dl kokosmjölk
  • 1 msk worchestersås
  • 1 g saffran, stött
  • salt
  • saft från en lime
  • korianderblad
  • Lappkok på ren fransyska, hjärta och märgben
  • 4 pers
  • 1 ren fransyska ca 400 g 1 rökt renhjärta ca 100 g 4 st märgben
  • 1 orange morot
  • 1 gul morot
  • 1 violet morot
  • 1 palsternacka ¼ rotselleri
  • ¼ kålrot
  • 1 pepparrot
  • 1 ask örtselleri
  • 1 l vilt/kalv/kycklingfond
  • 2 lagerblad 5 enbär 2 kvistar rosmarin
  • matolja
  • salt
  • peppar

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.