4 2 frysta vitlöksbaguetter (à 175 g) 2 gula lökar 2 vitlöksklyftor 2 msk olivolja 1 förp pastasås (tomat och basilika, à 690 g) 8 dl grönsaksbuljong (vatten och buljongtärning eller fond) 2 1/2 dl matlagningsgrädde ca 150 g spaghetti salt och peppar Lägg till i inköpslistan
Aaah, som en ljuv liten klump i magen ligger den här goda och förvånansvärt mustigapastan nu, och vi konstaterar ännu en gång belåtet att det är värt att koka nam-nam på sina räkskal
Vegetariska pastamed massor av härliga champinjoner, vitlök och lite hetta. Då var det äntligen fredag och här kommer dagens tips till en mysig kvällsmiddag som inte tar allt för lång tid
Häll över såsen med kött och svamp. Koka pastanoch strimla baconet. Skär bort eventuella hinnor på köttet och skär det i en halv centimeter tjocka skivor
Det är något riktigt, riktigt svulligt i kombinationen medpasta, fetaost, soltorkade tomater och en så där riktigt krämig sås som man bara får när man kombinerar tomat med grädde eller crême fraichè
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.