1 salt
och pepparSkala lök och hacka löken Fräs lök och tomatpuré i olivolja. Tillsätt buljongen och låt det koka ca 10 minuter.
1 Skölj
och låt bönorna rinna av och tillsätt dem i buljongen. Dela tomaterna, och skär tomatköttet i mindre tärningar. Skär chorizo i skivor och lägg i soppan. Smaka av med salt och peppar.
1 Plocka
och strimla basilika. Tillsätt tomattärningar och basilika precis innan servering.
Tillsätt grädde, smaka av med salt och peppar och låt soppan koka upp på nytt. Fräs lök och rotfrukter i en stor kastrull med lite olja i några minuter
Vi käkade soppanmed limpmackor med ost och paprika. Vispa ihop mjölken med mjölet till en redning. Den här lena och goda soppan brukar göras på sommarens första färska grönsaker, men jag gjorde en snabbare variant genom att använda frysta sommargrönsaker istället
4 1 purjolök 3 potatisar 2 morötter 250 g köttfärs 1 msk matfett salt och peppar 1 tsk paprikapulver 500 g krossade tomater 7 dl köttbuljong (tärning och vatten) Till servering hackad persilja bröd Lägg till i inköpslistan Kupongen är laddad Kryddor på små glas 10 % rabatt Santa Maria 3-80 g Mer info Ladda kupong
Högrevsgryta och potatismos med brynt smör och majs. Öppen lasagne med köttfärssås och ostsås. Vitlöksspäckad lammstek med dragonsås och potatisgratäng
Strö över persiljan och smaksätt med salt och peppar. Låt soppan koka upp. Skala och skiva potatisen. Tillsätt potatis, rosmarin, dragon, körvel, buljongtärningar och vatten
Ta smöret och fräs i kryddorna och all hackad lök en stund. En värmande soppa smakar bra så här års,. fiskbuljongen, vatten,och den hackade palsternackan
Servera med en god varm macka. Strö över linser smula buljongtärningen och häll i vattnet. Längtar alltid efter varm soppa när hösten kommer denna hittade jag på ICAs site
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.