4 500 g högrev olja (till stekning) 4 schalottenlökar 3 röda paprikor 1 chili 4 pressade vitlöksklyftor 1 tsk spiskummin 2 tsk paprikapulver 3 msk kalvfond 5 dl vatten 6 medelstora potatisar 3 msk tomatpuré salt peppar 2 dl rysk yoghurt (17%) ev färsk timjan Lägg till i inköpslistan Kupongen är laddad Kryddor på små glas 10 % rabatt Santa Maria 3-80 g Mer info Ladda kupong
Med frysen full av grytbitar från Diléns så passade det bra att göra en mustig gryta. Lägg tillbaka allt kött i grytan, tillsätt paprikapulver, grönsaker och örter och fräs på
Mustigt rågbröd bakat på surdeg är mycket nyttigt, kalori och fiberrikt. Här bakade jag mycket mustigt rågbröd med grovt rågmjöl, rågkross och massor med solroskärnor och linfrön
Den här mustiga vintergrytan med nötkött och massor av grönsaker har jag gjort precis på det sättet. Pulled pork och annat kött som långbakas i ugnen är ju som bekant på modet
En krämig och mustig tomatsås som du enkelt slänger ihop medan pastan kokas färdigt. 4 portioner mustig tomatsås. 2 förpackningar krossad tomat eller körsbärstomater på burk av bra kvalité (400 g styck). Hetta upp olja och fräs dem på medelvärme i ca 3 min. 4 portioner mustig tomatsås. 2 förpackningar krossad tomat eller körsbärstomater på burk av bra kvalité (400 g styck)
Låt köttbullarna rinna av på hushållspapper och lägg sedan ner dem i grytan enligt ovan. Lägg en ruladskiva, en bit salsiccia och en köttbulle på varje tallrik
När du efter några timmar låtit grytan sjuda i ugnen och du börja känna på dig att köttet är så mört att du kan trasa sönder det är det dags att plocka ut grytan
Här bjuder jag på en härlig ragù på nötfärs och aubergine. Ragù på nötfärs och aubergine4 port1 förpackning (400 g) Zeta Mezze Manciche Casa DiLuca300 g nötfärs eller lammfärs4 msk olivolja1 schallotenlök, skivad1 vitlöksklyfta, tunt skivad½ röd chili, tunt skivad2 msk tomatpuré1 köttbuljongtärning2-3 dl vatten½ aubergine, tärnad2 msk bladpersilja, hackadTill servering1 dl parmesan, riven1
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.