Mustig och värmande italiensk soppa med salsiccia och rotsaker - glutenfri och mjölkfri
Kjerstis mat och prat
Kjerstis mat och prat
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 4 1 röster

Ingredienser

  • 300 g rå salsiccia
  • 1,5 kg blandade rotsaker - jag hade morötter, kålrötter, rotselleri och palsternacka
  • 5 - 6 vitlöksklyftor ½ dl fin olivolja
  • 1,5 liter vatten
  • 4 kycklingbuljongtärningar - Kung Markatta
  • 1 burk körsbärstomater - 400 g 1 dl osötad tomatpuré
  • 1 msk milt paprikapulver
  • 2 msk Gourmetkrydda
  • eventuellt salt och svartpeppar från kvarn
  • en rejäl drös klippt/hackad persilja

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.