Skär korven i mindre bitar. Skala och hacka löken. Fräs korv och lök i en stekpanna med smör. Lägg över i en gryta och tillsätt crème fraiche, vatten och oliver
Skär filén i ca 2 cm tjocka skivor. Banka ut dem till platta biffar. Krydda med salt och peppar. Stek köttet i lite matfett tills det har fått fin färg
Skär köttet i tärningar, 3x3 cm. Skala och klyfta löken. Koka upp vatten, öl, fond och lök i en gryta. Låt grytan koka och lägg ner köttet lite i taget så att buljongen kokar hela tiden
Skär potatisen i skivor. Finstrimla laxen. Fräs löken i smör tills den blir mjuk utan att ta färg. Varva potatis, lax och lök i en smord ugnssäker form
Krydda laxen med salt och peppar, och lägg i en form. Skala och hacka löken och fräs den mjuk i smör. Strö i örter och tillsätt vin, buljongtärning, senap och grädde
Fräs lök och vitlök i oljan i en gryta. Tillsätt färsen och smula sönder den. Tillsätt selleri, tomatkross, köttbuljong, spansk peppar, äpple, rostad paprika, salt och peppar
Ta bort skinnet från korven och skär den i skivor. Skölj tomater och squash och skär i skivor. Varva korv, tomater och squash i en eller två ugnssäkra formar
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.