Bryn kotletterna i stekpanna med smör på hög värme så det får fin färg. Lägg ibitar av morötter och lök, vitlök och slå på vatten så att det täcker köttet + soya, fond, sirap, lagerblad, pepparkorn och balsamvinäger
Det var en mustigköttgryta som stod på menyn idag. Jag förberedde den redan igår, så den kunde stå och puttra i lugn och ro tills köttet blev riktigt mört
Skär högreven imindregrytbitar. Strimla bacon. Hacka vitlöken och tärna paprikan. Bryn grytbitarnai en stekgryta med lite smör tillsammans med baconet, salta
Idag har viätit en jättegod och mustigköttgryta gjord på grytbitar från nöt, rödvin, lök, morot, palsternacka, krossade tomater, vitlök, tomatpuré och svamp
I helgen testade jag denna mustigaköttgryta på minfamilj och. När barnen var små lagade jag mycket mat i lergryta för att det var smidigt och lagade sig själv i ugnen
InläggetMustigköttgryta dök först upp på Healthspiration. Ingredienser. Bryn grytbitarnai smör på hög värme så att de får fin färg och krydda med salt och peppar
Hösten börjar visasig och äntligen är det åter ok att laga mustiga, härliga grytor. Nu finns det dessutom massor av svamp i markerna, eller butikerna, så varför inte göra en kombination
Skär köttet igrytbitar. Bryn köttet i smör i omgångar i en stekpanna. Lägg över köttet i en stor gryta. Häll på vin, vatten, soja, krossade tomater och äppelmos
Ingredienser. smör att steka i. Instruktioner. Stek grytbitarnai omgångar, de ska bara få färg. Skär sidfläskenimindrebitar och knaperstek på låg värme
Det här är en köttgryta som är väldigtmustig och full av smaker. Funkar perfekt att laga till dagen innan och sen bara värma upp den nästa dag eller varför inte laga en stor laddning och sen frysa in så att man har litefärdig gryta i frysen
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.