Blanda slutligen alltsammans medriset. Smaksätt med salt och peppar. Koka riset. Servera riset som ensamrätt med bröd och sallad eller som tillbehör till en köttgryta, fisk eller kyckling
ris eller potatismos. Späd med ytterligare mjölk om det verkar torrt. Servera med valfritt tillbehör. Blanda ner kapris och sjud ytterligare 5-7 minuter. 2 msk kapris
Servera med kokt ris, salladslök och gärna limeklyftor. Kokt ris. Skär kycklingköttet i bitar. Blanda i en plastpåse farinsocker, salt, vitlök, salladslök, habanero, paprikapulver, kryddpeppar, ingefära, lime och rom
Magra nötfärsfrikadeller i mustig tomatsås medris. Min vän och den fantastiskt duktiga näringsfysiologen, författaren, föreläsaren och en av Isodieten-grundarna Kristina Andersson (hon är också en av utbildarna på Paüluns Näringscenter) lade nu inför det nya året upp ett inlägg på tidningen ToppHälsas blogg och det var så bra så jag tänkte dela med mig det
Tag med en slev och stick i riset så såsen blandas medriset lite grand. Slå i de skivade shampinjonerna och låt dem brynas med i grytan några minuter
Ruskigt gott, vi följer upp gårdagens fläskkotletter med ett riktigt långkok på högrev och precis som gårdagens middag så är det här en gammal klassisk rätt med många smaker man finns
Servera medris. Fräs färsen smulig tillsammans med strimlad purjolök. Till middag igår testade jag ett nytt recept på en smarrig köttfärsgryta som jag gjorde lite het och kryddig
Vispa äggvitorna med sockret och ättikan till ett hårt skum. Jag bakade en dubbel sats av denna risekrispies tårta när vi hade vänner på besök och då blir det en hel plåt
Servera medris och en sallad. Blev verkligen så gott, med massa goda smaker. Skippa för guds skull inte syltlöken som ger ett härligt "crunch" tillsammans med kyckligen och paprikan
Skala och hacka löken grovt och lägg i grytan tillsammans med köttet. Blanda krossade tomater med tomatpuré, socker, salt, peppar, paprikapulver, vatten, vin och fond och häll i grytan
persilja att garnera med. 800 g lövbiff smör att steka i 4 msk tomatpuré 3 dl vatten 3 msk koncentrerad oxfond 2 msk kinesisk soja 1 dl vispgrädde 3 dl crème fraiche flingsalt persilja att garnera med
Stekt rismed kyckling är en av mina favoriträtter. Häll på soja, sesamolja, fisksås, hoisinsås, salt och peppar och låt puttra en stund tillsammans med grönsakerna
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.