Hösten är på ingång snart och vad passar inte till middag om inte en mustig gryta. 1 kg högrev av nöt på bit. Låt puttra 2,5 timmar under lock på låg värme. 1 kg högrev av nöt på bit
Ruskigt gott, vi följer upp gårdagens fläskkotletter med ett riktigt långkok på högrev och precis som gårdagens middag så är det här en gammal klassisk rätt med många smaker man finns
Här kommer ett snabbt, enkelt och supergott receptpå pasta med bacon och philadelphiaost. Stek baconen på medelvärme i en stekpanna tills det börjar få färg
Vi delar med oss av vårt favoritrecept samt tips på hur du får den luftig och saftig. Det andra du ska tänka på är att inte vispa ner mjölet i smeten, då blir kakan lite gummiaktig
Det här är min tolkning på den gamla klassikern kålpudding. Grädda i mitten av ugnen ca 45 minuter, ta ut när färsen är genomstekt (beror på ugn och form)
Jag har fått en hel del frågor på hur jag gjorde den men jag var inte riktigt nöjd med det tidigare receptet så nu var det dags att laborera lite till… o dessutom hade vi ingen lunch så det var lägligt
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.