Gnid in dem lätt med salt och peppar. Smaka av med portvin, salt, peppar och soja. Späd med mjölk. Fördela svampröran ovanpå och täck det med gratängsåsen
Den här som jag gjorde igår med högrev och massor av kantareller blev supergod, den måste du testa. Lördag idag då passar det väl bra med en köttgryta som får stå och puttra länge på spisen
god och mustig gryta som blir perfekt på lördagskvällen eller som bjudmat. serverade den med en potatisgratäng, men pressad potatis blir också bra för att
Ruskigt gott, vi följer upp gårdagens fläskkotletter med ett riktigt långkok på högrev och precis som gårdagens middag så är det här en gammal klassisk rätt med många smaker man finns
Högrevsgrytamed sidfläsk och kantareller Portioner. Perfekt med grytor som sköter sig själv, då kan man göra andra saker medan grytan puttrar på spisen
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.