Mustig högrevsgryta med Melleruds
MatHem
MatHem
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 4 1 röster

Ingredienser

  • 1 st Gul lök
  • 3 st klyftor Vitlök Vanlig
  • 300 g Morötter
  • 300 g Rotselleri
  • 250 g Färska champinjoner
  • 1 msk Olivolja
  • 1 msk Mat & Bak Smör
  • 400 g Högrevsfärs
  • 140 g Bacon Tärnat
  • 33 cl Alkoholfri öl
  • 2 dl Vatten
  • 3 msk Tomatpuré
  • 3 tsk Senap Dijon
  • 3 st Lagerblad
  • 4 msk Kalvfond Buljong
  • 1 krm Salt Fint
  • 1 krm Svartpeppar Malen
  • 700 g Potatis Fast

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.