Mustig gulasch toppad med crème fraiche och gremolata
Remsans bistro
Remsans bistro
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • Gulaschsoppa, 6-8 pers 1 kg benfri högrev, putsat och delat i små grytbitar
  • 2 tsk salt
  • 2 gula lökar, hackade
  • 2 vitlöksklyftor, hackade
  • 1 ½ msk paprikapulver
  • 1 tsk mald kummin (inte spiskummin)
  • 1 tsk chilipeppar (inte chilipulver)
  • 1 liter kraftig köttbuljong
  • 5 dl porter
  • 1 pkt/burk krossade tomater
  • 1 torkad chili (jag tog passilla/chile negro)
  • 2 krm svartpeppar
  • 4 potatisar, skalade och tärnade
  • 2 paprikor, delade i mindre bitar
  • 1 citron, pressad saft
  • Gremolata
  • 1 dl finhackad bladpersilja
  • 1 citron eller lime, rivet skal
  • 3 vitlöksklyftor, finhackade
  • 2 msk olivolja

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.