6 500 g fläskfilé 2 msk smör ca 240 g kabanoss 2 röda paprikor 1 vitlöksklyfta 5 dl vispgrädde 2 dl köttbuljong (vatten och tärning eller fond) 1 dl cornichons 1 dl urkärnade svarta oliver 1 dl syltlök 3 tsk majsstärkelse salt peppar Till servering 1/2 kruka persilja ris sallad Lägg till i inköpslistan Kupongen är laddad Valfri krydda på små glas 10 % rabatt Santa Maria 3-80 g Mer info Ladda kupong Kupongen är laddad Smör 5
6 500 g fläskfilé 2 msk smör ca 240 g kabanoss 2 röda paprikor 1 vitlöksklyfta 5 dl vispgrädde 2 dl köttbuljong (vatten och tärning eller fond) 1 dl cornichons 1 dl urkärnade svarta oliver 1 dl syltlök 3 tsk majsstärkelse salt peppar Till servering 1/2 kruka persilja ris sallad Lägg till i inköpslistan Kupongen är laddad Kryddor på små glas 10 % rabatt Santa Maria 3- 80 g Mer info Ladda kupong Kupongen är laddad Laktosfri Visp/Matgrädde 5
Bryn det på båda sidor i en stekpanna med smör och lägg över det i en gryta. Fräs baconoch purjolök tills baconet börjar få färg och lägg över i grytan
Tillsätt kyckling, crème fraiche, grädde och tacosås. Fräs lök, baconoch champinjoner i stekpannan tills det fått lite färg tillsätt sen paprikan och låt den fräsa med
Servera med bandpasta (gärna färsk), klyftpotatis och/eller en god grönsallad. Avsluta med riven ost. Klipp och kraperstek baconetoch strö det sedan över kycklingen
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.