Mustig fisksoppa med Saffran
MorinsMatMedia
MorinsMatMedia
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 4 personer
  • 3 liter vatten
  • 2,5 dl vitt vin
  • 3 msk salt
  • 3 lagerblad
  • 12 hela vitpepparkorn
  • 5 cm av
  • 3 cm
  • 2 pressade vitlöksklyftor
  • 1 tsk tomatpuré
  • 1 tsk vitvinsvinäger
  • 1 krm salt och
  • 400 g torskfilé
  • 300 g laxfilé
  • 200 g skalade räkor
  • 1/2 purjolök
  • 1/2 gul lök
  • 2 msk smör
  • 2 msk Olivolja
  • 2 vitlöksklyftor
  • 1 1/2 tsk salt
  • 1 tsk timjan
  • 1 tsk basilika
  • 2 1/2 dl torrt vitt vin
  • 2,5 dl vispgrädde
  • 2 dl crème fraiche
  • 3 dl fiskbuljong
  • 1 pkt saffran
  • 1 1/2 tsk tomatpuré

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.