Mustig fiskbullegryta
Abba
Abba
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 1 burk (550 g) Abba MSC Fiskbullar i buljong
  • 11 burk (225 g) Abba Musslor i vatten
  • 11 msk olivolja
  • 11 liten gul lök, finhackad
  • 11/2 g saffran
  • 11 tsk torkad timjan
  • 12 burkar hela skalade tomater
  • 1 salt, peppar och lite socker
  • 11 dl crème fraiche
  • 11 liten vitlöksklyftaRecept <?xml version="1.0" encoding="utf-8"?> Fräs fiskbullar och lök i olivolja. Tillsätt saffran, timjan och tomat. Låt koka ihop ett par minuter och smaka av med salt, peppar och lite socker. Rör ihop crème fraiche och vitlök med lite salt. <?xml version="1.0" encoding="utf-8"?> Tillsätt musslorna vid serveringen och låt dem bli genomvarma. Toppa med vitlökscrèmen och rikligt med färsk timjan. Servera med ris. Dela <?xml version="1.0" encoding="UTF-8"?> print Created with Sketch.

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.