Prövas med sticka. Överpudras gärna med lite florsocker. Smeten bredes ut i formen och kakan gräddas i svag-medelgod ugnsvärme, 175 - 225* C , 35 - 40 min. 1 tsk Marabou bakpulver
Fantastiskt mustig, smakfull och mmmmmm ljuvlig. Kolla kakan med en sticka för att se om den är klar. Mustigchokladkakamed rom och chili250 g mörk kvalitetschoklad (jag använde mörk choklad från Beschle)200 g smör eller margarin4 ägg1 1/4 dl mjöl1,5 dl strösocker0,5 tsk chilipulver2 msk romSmörj och bröa en sockerkaksform
Blanda smör, grädde och Marabou Mörk Bakchoklad i en kastrull och smält på låg värme. Häll smeten i en smord form med löstagbar kant, ca 24 cm i diameter. 100 gram Marabou Mörk Bakchoklad
Ruskigt gott, vi följer upp gårdagens fläskkotletter med ett riktigt långkok på högrev och precis som gårdagens middag så är det här en gammal klassisk rätt med många smaker man finns
Blev verkligen så gott, med massa goda smaker. Skippa för guds skull inte syltlöken som ger ett härligt "crunch" tillsammans med kyckligen och paprikan
Skala och hacka löken grovt och lägg i grytan tillsammans med köttet. Blanda krossade tomater med tomatpuré, socker, salt, peppar, paprikapulver, vatten, vin och fond och häll i grytan
persilja att garnera med. 800 g lövbiff smör att steka i 4 msk tomatpuré 3 dl vatten 3 msk koncentrerad oxfond 2 msk kinesisk soja 1 dl vispgrädde 3 dl crème fraiche flingsalt persilja att garnera med
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.