Idag så har det stått en järngryta och puttrat på spisen i några timmar när mina grytbitar har fått koka riktigt möra, en härlig smak får det av att långsamt puttra med vin, lök, morötter och palsternacka
Helst skulle jag vilja göra en riktig chili i stil med den som Pelle från Allt om öl skrev om för en tid sen, men när tiden inte finnes så gör jag idag en budgetvariant inspirerad av Pelle's recept
Jag kan lova att den här grytan värmer, men var och en får moderera kryddmängden efter egen smak tycker jag, själv älskar jag mat med sting ochhetta särskilt kulna dagar
Karamellfärg är inte bra då den kan göra att smeten förlorar sin konsistens och blir för lös. Jag ville ha dem vita och vintriga med en smak av mint och jag måste bara säga att de blev så goda med den krämiga fyllningen av vit choklad, philadelphiaost och krossade polkagrisar, mums
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.