Klipp rikligt med persilja över och servera direkt i varma tallrikar. (Knacka öppnade musslor mot köksbänken, stänger de sig helt är de OK att använda)
Långskurna skivor av kycklingfiléer med citronsåscréme serverat med pommes frites och toppat med räkor snabbkokta i vin, chilioch vitlök garnerat med citrontimjan
Hacka persilja och vitlök och blanda med smöret, smaka av med peppar och salt. Skölj och borsta musslorna, släng de som är trasiga och de som inte stänger sig när man knackar dem mot köksbänken
börja med rågrödet och lägg sedan på en bädd av salladsblandningen, garnera med bresaola och rökta musslor, avsluta med en klicka vitlöks och basilikacreme och garnera med något basilikablad
Hacka vitlöksklyftorna och krossa en halv liten torkad chili (piri-piri). Lägg tomaterna och en stor näve hackad persilja i pannan och låt dem koka ihop med vitlöken en stund
Vänd ner dem och persiljan i grytan och servera direkt med ett gott bröd. Medan. Skrubba musslorna, dra bort eventuellt skägg och knacka alla öppna musslor lätt mot diskbänken
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.