Borsta och tvätta musslorna rena, släng alla som inte är stängda helt. Fina färska musslor. Häll på vin, vatten ochgrädde, tillsättfiskbuljongtärningenochtimjan
Tillsättmusslorna, häll över vin, gräddeochfiskfond. Älskar du som jag skaldjur så tänkte jag tipsadig om något enkelt ochnyttigtnämligen Moule Mariniére, musslorivittvin, mums så gott
Häll på det vitavinetochgrädden. ), vitlök, lök, persiljaochgrädde. Det gäller bara att vara hård irensningen - släng de musslor som inte gör som de ska (öppnar resp
Rör ihopgrädde, vinochvitlök - tillsätt ex ljus Maizena. Grädde, vittvin, vitlökoch räkor. Rätten har en tydlig smak av gräddeochvitlökoch laxens goda smak kommer verkligen fram
Jag vill ha bra kött, där djuren mått bra, under normala förhållanden och att vi tar tillvara allt vi kan på djuren ochinte fortsätter med den slit-och-släng-mentalitet som många har idag
Rör ner grädde, crème fraiche, vatten och saffran. Tillsättvinochbuljongtärning. Har länge tänkt att laga en fiskgryta med saffran ochäntligen blev det av
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.