Krofne kan fyllas med Nutella, sylt eller vaniljkräm. Du kan behålla munkarna neutrala och pudra dem med massa florsocker eller fylla dem med något gott
Här är det senaste receptet jag hittade som jag ville prova, med några modifieringar. Varje gång jag gör vaniljkräm eller vaniljsås så börjar jag leta efter ett nytt recept att prova
Stansa ut munkarmed en stans eller valfri pepparkaksform. Kanske också det svåraste att äta, iaf om man ska försöka låta bli att slicka sig om munnen medan man äter
(Med potatismjöl bör vaniljkrämen användas nygjord, med majsstärkelse kan den göras en dag innan. Förvara vaniljkrämen i kylskåp tills den ska användas
Jag älskar de med socker på och med en god fyllning är det svårt att hålla sig till att bara ta en. Andra fyllningar som är goda att ha i är vaniljkräm eller lemon curd
Ta en halvstor glas och tryck på degen tills du får dem som runda ringar, och sedan ska man göra små runda ringar inuti degen så att den får dem formen som munkar har
Späd med mjölk om den känns för tjock när du ska använda den. Sila sedan vaniljkrämen ner i en skål och lägg gladpack direkt på ytan för att undvika att det bildas skinn
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.