När jag lyssnade på Meny för ett tag sedan lagade Maja Söderberg klimatsmarta mungbönsbiffar. Klimatsmarta mungbönsbiffar med ajvar-yoghurtsås, 12 biffar1/2 l mungbönsgroddar1 1/2 dl kokt matvete1 tsk spiskummin1/2 tsk koriander1/2 tsk salt1 tsk soya2 vitlöksklyftor rapsoljamatyoghurtstark ajvarlite honungsalt och svartpepparMixa matvete, groddar och vitlök. Klimatsmarta mungbönsbiffar med ajvar-yoghurtsås, 12 biffar
Jag åt lite mungbönsbiffar till med god dipp men det har jag redan lagt upp på provköket. Den här rätten utgår från en förrätt jag smakat på en koreansk restaurang
Krispiga mungbönsbiffar med mango & myntasås. Så här inför den stundande hösten tänkte jag bombardera er med inspiration med ett stort inlägg med middagsrecept
Anna Vrede och Ann-Marie trixar med en mungbönssoppaKoriander- och kokosdoftande mungbönssoppa till vänster och borlottiböns- och ricottapastej till högerÅsa och Cornelia är intensivt koncentrerade på enchiladastillverkningenAdzukibönfyllda enchiladasBiffar på groddade mungbönor, klimatsmart brunsås och mandelpotatisRecept på mungbönsbiffarna hittar du här
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.