Den här rätten smakar som inget jag tidigare har smakat. Jag tror det kan vara de rostade kumminfröna som ger en speciell smak, eller så är det en kombination av alla ingredienserna
I Thailand kallar vi denna snacks för ”Khanom Khai-hong” som betyder ”svanägg”. Jag minns från min barndom att de var lite peppriga och inrullade i florsocker-kristaller
Elin skriver. Jag satt och bläddrade i några gamla nummer av buffé och hittade detta på en daal. Det är en indisk linsgryta, och eftersom jag älskar daal, var jag tvungen att prova
En ganska nyvunnen hobby här hemma hos oss är att grodda olika saker. Det är roligt för det händer saker så fort i glasburkarna och det är väldigt praktiskt att alltid ha lite groddar i kylen
Förra året gjorde jag en hallonpannacotta som var ooootrooooligt god. I år kommer jag att göra den igen för att det är en sån klockren nyårsdessert och för att jag redan nu dreglar när jag tänker på den
Snabbt, gott och fräscht – en underbar måltid med smaker jag älskar. Nyttigt är det också eftersom det här verkligen är snabbvarianten där jag inte wokar nudlarna utan bara blandar de kokta/blötlagda nudlarna med färsk ingefära, vitlök och chili
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.