Blötlägg lergrytan i 15 minuter (10 timmar om det är första gången du använder den). Gnid in köttet ned kryddorna och lägg sedan ner den i den blötlagda lergrytan
På en av mina favorit-inspirationsbloggar hittade jag ett otroligt lockande recept på morots- och jordnötsbiffar, som jag verkligen vill rekommendera er att testa
Och visst var det gott, särskilt det extra ostiga, knapriga översta lagret , men det kändes ändå lite bland och trist i kryddningen trots att jag saltade och pepprade ordentligt och hade i lite cayennepeppar
Jag har gjort dessa spett flera gånger med olika kryddblandningar och i olika styrkor, bara att gasa på med mer chili och sambal om du gillar spicy food
Jag är ju som ni vet inte så himla förtjust i att slänga mat så häromdagen när vi hade ett gäng överblivna makaroner i kylen fick dessa förvandlas till “mac and cheese”, en krämig makaronigratäng med ost och annat gott
Platta till dem lätt med handen. Skär längderna på snedden medans de fortfarande är varma. 10-12 minuter Skär längderna på snedden medans de fortfarande är varma
Har ni aldrig smakat en riktigt god, klassisk mac and cheese så bara måste ni prova detta recept. Mac and cheese är en amerikansk klassiker och tillagar du den på rätt sätt så kommer du aldrig att vilja koka vanliga makaroner igen
Blanda mjöl,. Blanda Philadelphiaosten med smör, florsocker, citrussaft och vaniljsocker till. Jag har alltid gillat att baka, men tyvärr blir det inte så ofta nu som jag skulle önska, då orken inte alltid räcker till
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.