11,8 kg
färsk potatis 6 stora äpplen 4 dl majonäs 5 dl cremè fraiche 2 msk kapris 3 msk dijonsenap ½ klyfta vitlök 1 knippe salladslök, det gröna svartpeppar saltKoka potatisen mjuk i lättsaltat vatten, häll av vattnet och låt potatisen svalna. Skiva potatisen i 1/2 cm tjocka skivor och lägg i en stor serveringsskål, tärna ner äpplena. Tillsätt majonnäs, cremè fraiche, kapris och dijonsenap. Smaksätt med salt, svartpeppar och riven vitlök. Skiva det gröna på salladslökarna och blanda med salladen. Serveras gärna till grillat kött! Smaklig måltid.
Blanda bostongurka, senap och purjolök med majonnäs och filmjölk. lite äpple-tärningar av syrlig sort. lite äpple-tärningar av syrlig sortTärna potatisen
Ingredienser Portioner. 4 Raggmunk 2 dl vetemjöl 4 dl mjölk 2 ägg 1/2 tsk salt 900 g fast potatis 2 msk smör eller margarin 3 morötter 400 g skivat rimmat bogfläsk 1 tsk smör eller margarin Till servering lingonsylt Lägg till i inköpslistan Kupongen är laddad Svenskt Smör, valfri 5
En lättgjord och väldigt god potatissalladmed purjolök och kapris. Ställ in potatissalladen i kylen och låt den gotta till sig en bra stund innan servering
Koka i 5 minuter och smaka av med salt och peppar. 1 Putsa köttet och skär i lite större bitar. Koka upp öl, saft, soja, fond, krossade enbär och pepparkorn
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.