Blötlägg lergrytan i 15 minuter (10 timmar om det är första gången du använder den). Gnid in köttet ned kryddorna och lägg sedan ner den i den blötlagda lergrytan
Servera gärna med prosciutto eller någon annan italiensk lufttorkad skinka. Blanda snabbt samman ingredienserna till pajdegen, använd gärna matberedare
"Det smakar som Italien, och luktar som pizza" sa Klara när denna rätt serverades. Vi använde en pesto som vi hittade på Lidl, med tomat och mandel, men det går bra med vilken röd pesto som helst
På en av mina favorit-inspirationsbloggar hittade jag ett otroligt lockande recept på morots- och jordnötsbiffar, som jag verkligen vill rekommendera er att testa
Denna italienska kycklingmiddag, är perfekt att slänga ihop på bara några minuter. Att den kallas italiensk, är för färgerna, rött, vitt och grönt (tomaterna, kycklingköttet och spenaten) att man sedan äter den med pasta gör ju att det blir hur italienskt som helst
Det är fredag och jag vet att ni är många där ute som kommer att äta tacos ikväll. Men tacos går ju att variera i (nästan) all oändlighet, några av mina favoriter är nachos, quesadillas och tacopaj
Lövbiff kan vara ganska torrt och tråkigt, men med en härlig marinad som får dra i sig riktigt länge blir lövbiff, uppträdd på spett, en höjdare på buffébordet
Italiensk lasagne när den är som bäst, krämig, smakrik och fylld av härlig ost och köttfärssås. En riktigt god italiensk lasagne fylld med krämig ost och en härligt smakrik köttfärssås
Sätt ugnen på 185 grader. Kläd en avlång sockerkaksform med baconskivorna genom att lägga skivorna rakt över formen så att ändarna hänger ut på kanterna
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.