Första gången jag gjorde cookiesen (påLCHF-visoch med kokosolja) lät jag degen vila i kylskåp och skar skivor av den, andra gången (med rårörssocker, vaniljsocker och mandelolja) rullade jag degen till bollar direkt och gräddade
Häll några droppar olja i koppen och smeta ut med hjälp av ett hushållspapper. Häll över i koppen och grädda i micron på full effekt i 2-3 minuter 1 dl Havregryn
Häll smeten i två kaffekoppar/temuggar. Blanda mjöl, nutella, socker, kakao, ägg, olja och mjölk. Kakan ska bli gräddat i kanterna och rinnande i mitten, då är den perfekt
Observera att det här receptet inte är varken raw, vegan, gluten-, sockerfritt eller nyttigt. För mer inspiration följ mig på Instagram HÄR , Facebook HÄR och Bloglovin´HÄR
Testa dessa cake pops med juliga smaker. Vill ni baka nåt enkelt och skojigt. Efter att jag hade stansat ut hjärtan till den rostade mjuka pepparkakan fick jag en hel del kaka över och det kan man ju inte bara kasta bort, så då passade detta utmärkt
Rör ihop kvargen med havregrynenoch tillsätt sedan salt och bakpulver. 2 dl glutenfria havregryn (jag kör alltid på Sempers). Rör ihop och sätt igång ugnen på 200 C och förbered en plåt med bakplåtspapper. Fördela ut 4-5 degklumpar på plåten och forma till frallor med hjälp av en gaffel. Strö på linfrön och in i ugnen i ca 20-30 min. 2 dl glutenfria havregryn (jag kör alltid på Sempers)
Lägg bullarna på en bakpappersklädd plåt och toppa med vallmofrön. Lite kletiga att forma till bullar men klicka ut lika stora klickar på plåten med bakplåtspapper innan du formar dem till bullar, så slipper du att gegga med dem en extra gång för att få dem lika stora
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.