MuffinsSemla med Hasselnötsmassa & Mandelgrädde
EvelinasEkologiska
EvelinasEkologiska
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • Muffins
  • 1 dl Kokossocker* / 2 1/2 msk Kokosolja* / 1 Ägg* + 1 Äggula (Spara vitan) / 1 dl Bovetemjöl* / 3/4 dl Potatismjöl* / 1 tsk Bakpulver* / 1/2 tsk Äkta Vaniljpulver* / 3/4 tsk Kardemumma / 3/4 dl Vatten / 1 Äggvita Blanda kokossocker och kokosolja och tillsätt ägg + äggula. Blanda mjöl, bakpulver, kardemumma och vanilj i en separat bunke. Häll sedan i socker&olja-bladningen tillsammans med vatten. Vispa äggvitan fluffig och vit och vänd ned i smeten. Häll upp smeten i muffinsformar och grädda i
  • Kokos
  • 1 dl Hasselnötter* / 1 dl riven Kokos* / 1 rågad msk Honung* / 1 nypa Salt
  • / 1 msk Vatten
  • 4 dl Skållade skalade Mandlar* / ca 2 dl Vatten / 1 liten Sked Honung* (smaka av om det behövs mer) / 1 nypa Äkta Vaniljpulver*

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.